wah! best!

Followers

Jom klik

Friday, June 08, 2012

Cuti bersama Ipad

Salam kawan-kawan. Selamat bercuti bagi semua guru-guru dan murid-murid.�� Dah lama tak update blog semak sibuk dengan kekasih baru saya Ipad3 hehehehe. Alhamdulillah akhirnya barang saya Sampai pada hari Isnin 28 Mei 2012 pada jam 1100 pagi. Masa ambil tu memang dah tak sabar. Lepas buka terus nak saya on tapi tak boleh buat apa apa sebab tak ada wifi. Rupa-rupanya perlu setting juga. Dari Shah Alam Sampai ke Ipoh dok Mcm tu je. Siap pergi tepi McD konon nak aktifkan cepat2. Apabila Sampai Ipoh,setting perkara pertama yang buat. masih ingat lagi kali pertama menggunakannya. SUSAH... Nak main games, Kena beli..Siap US Dollar lagi. Nak gerakkan application pun tak reti lagi. Saya download free application dahulu. Balik kampung, adik ipar yang ajarkan. Lepas itu baru rasa selesa dan mahir menggunakannya. Apa yang boleh saya katakan, Apple memang best. Sekarang dah jatuh hati sama Apple. Cuma yang tak best, banyak application yang perlu bayar. Tapi yang penting, cepat dan lancar. So cuti sekolah kali ini, asyik men'download' games dan application ! Harap dapat dimanfaatkan oleh Adib dan saya.hehehehe Jika anda berminat nak beli gadget, buatlah research dulu....


1 comment:

adyna said...

hehehe org panggil pun tak dgr..maklum le tgh giler ngan ipad :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...