wah! best!

Followers

Jom klik

Tuesday, October 26, 2010

zaman dah berubah

Salam semua.. sedar tak sedar dah nak masuk 2011... lagi 2 bulan ajer lagi.. bertambah umur pun kita. Semoga kita selamat di dunia dan diakhirat.

Begitu juga dengan IT ... sekarang ramai dah guna laptop... ada lagi canggih netbook, ipad,,, dan aper-aper book lagi la..


Mana ada orang guna PC (personal computer) dah.. dah ler PC pas tue nak laju.. hahaha.. tak boleh la kawan..apa kata kalau mohon minta laptop atau di upgradekan PC itu.
Anak saya pun dah pandai guna laptop.. baru 2 tahun. kalau balik rumah cari laptop.. nak tgk Ultraman MAX katanya.. nasib baik bateri dah kong.. dapat la dia tengok dalam masa 20 minit..

p/s: bila la nak beli bateri baru...

6 comments:

cik yayah said...

a'ah. bbdak drjah dua dh pndai fb skrang ni. apekah? hoho

fairus said...

Aku takde PC, takde laptop.. Tapi masih boleh bernafas lagi.. :)

Eddy said...

cik yayah: betul betul betul

Eddy said...

fairus: itu yang sebenarnya....:)

Nana Eddy said...

mahal la bateri... huk huk. brat nye bateri pown leh tahan dalam 30 min je..

Eddy said...

sebab mahal tue yang tak beli- beli lagi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...