wah! best!

Followers

Jom klik

Friday, October 15, 2010

ringan blog ??

Salam.. ini tutorial yang kedua... saya kongsikan ek.. nie saya belajar dari nescafe ais... harap dia tak marah... kalau kawan2 nak g blog dia.. nie laman dia. www.maribina.blogspot.com

1.Login Blogger Dashboard --> Design --> Add A Gadget --> HTML/Javascript.
2. copy n paste je code dibawah.


3. Save... dah siap..


p/s:

1. Jika tiada sebarang efek berlaku selepas kod di Save, sila paste kod tersebut sebelum atau di atas kod pada script template.

2. Jika tiada seberang perubahan selepas kod di paste di atas atau sebelum kod , sila paste kod tersebut sebelum atau di atas kod


kalau tak jadi... guna yang ini plak



setakat ini.. itu sahaja yang aku belajar.. kalau ada silap dan salah minta maaf ek

2 comments:

yobmanjoi said...

kata bg share.. nak copy code pun tak bleh???

Eddy said...

hehehe sorry yob.. dok try mcm2.. tue yang terlupa... ok dah blh copy dah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...