wah! best!

Followers

Jom klik

Tuesday, December 14, 2010

virus cinta


Salam semua... dah lama tak post cerita baru... ntah la.. rasa macam sibuk ajer.. atau pun mungkin susah hati.. mana taknya bila anak demam...

ni semua selepas kenduri Aqiqah anak no. 2.. Adib ajak jalan satu kampung!!! mula-mula ikut lah... tapi sampai sekerat..saya ikut jalan 'short cut'... kasan yang penuh lalang. tapi bukan berHANTU..memang itu jalan kalau nak pergi masjid.

malam itu badan dia panas.bagi dah ubat...ubat farmasi.. ubat KLINIK MURSHID DAN THARIZAH.. ubat IPOH SPECIALIST.. tapi tak baik-baik jugak...cara tradisional pun dah cuba..

HAri ini dah masuk 8 hari!!! Sabtu lepas pergi check darah.. Alhamdulillah....tak ada denggi..tapi cuma virus demam sahaja...tetapi mengapa dah 8 hari tak kebah kebah jugak...

esok nak pergi KLINIK balik.. jumpa DOktor Murshid plak..kalau ada komen or idea bagi tahu ek.. Adib baru umur 2 tahun 4 bulan... risau kalau panas melampau... nanti kena tarik plak.. harap dijauhkan... AMIN

4 comments:

CaDLyNN said...

semoga adib cepat sembuh~

ZURAIDAH DAUD said...

hai salam, sy zu tq jalan2 jenguk blog saya. emmm saya belum ada anak but saya dah ada anak saudara n cucu heheheh. emmm try cek lg anak awk 2 cos anak saudara saya yg umur 2 tahun ari tu pun deman juga lama. mak dia nurse bila cek betul2 rupanya ada kuman dalam darah tu yang demam tak nak kebah. paling teruk nanti bila suhu badan dia naik panas mendadak. try la cek lg. hope ur son cepat pulih amin!

ZURAIDAH DAUD said...

ooppss lupa sy dah follow awk punya blog jom follow sy punya blog nanti blh kita tukar2 pendapat or pandangan

Eddy said...

maz: terima kasih... dah sembuh dah..

zuraidah:1st terima kasih sebab follow saya.. nanti saya follow awak... internet kat sini prob. anak saya dah sembuh.. hari itu ada buat test blood dan doc kata virus demam... memang risau gak.. naik sampai 40 darjah celcius... tapi sekarang dah ok.. saya pakai peetua lama jugak.. guna asam jawa n basahkan kepala dia... terima kasih ek

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...