wah! best!

Followers

Jom klik

Thursday, January 20, 2011

Merentas desa-Part 1

salam semua. semalam adalah hari paling penat bagi saya. kelas dari pagi sampai petang... bukan petang itu pukul 1.00 tapi sampai kul 5.oo !  apa lagi aktiviti kokurikulum la ... hehehe saya ni nama sahaja pengakap tapi tak pernah nak ingat dan hafal. Tapi Alhamdulillah nasib baik ada satu blog memerkenalkan blog pengakap tampin yang mempunyai banyak pelbagai maklumat. saya dah lupa link pengakap... nanti saya akan imform kan kalau saya jumpa... ah cakap merentas desa saya kena jaga check point 6 dengan Kai Wang.
Cuaca semalam pun panas. siap pakai lotion lagi! Kai Wang bagi . Itulah pertama kali memakai sun block dalam hidup ini! payung pun nasib baik ada. saya hairan juga kenapa murid ini tak habis-habis lari bila difikirkan baru teringat. dulu murid 500 sekarang dah 960! wah lama betul kena jaga jalan! hehehehe
Lagi satu saya pun hairan, orang  senyum dan angkat tangan . Ada seorang pakcik itu siap patah balik tengok kami dan bagi salam kat saya. Kai Wang kata ' wah! semua orang senyum kat awak'.. saya pun bagitahu 'ya lah...tapi saya tak kenal pun' . Dalam hati ..'senyum itu satu sedekah' :)
ini adalah part 1.. raptai sahaja. nanti petang Jumaat akan ada yang sebenarnya. Jika saya dapat ambil gambar akan saya post dalam blog ini. Salam

2 comments:

Mknace said...

:) :) :)
senyum tu kan sedekah
terbaeekkk!!!!

singgah pagi dari mknace unlimited

Eddy said...

terbaik!:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...